Popularni postovi

HOBI ,TO ME ODMARA

Hobi:Morate imati svoj hobi,ujedno će vam biti zanimljivo a ponekad se može i isplatiti.Ova ljubav nema granica.
Ono što volite raditi može biti i hobi.U slobodno vrijeme skupljam olovke,razglednice,antikvitete razne,stari novac,bilo šta što je staro ,meni vrijedi.
Neke figurice,albumi od sličica,drvorezi,glinene figure i drugih  materijala sve skupljam,stare alatke za rad,kola za vuču ona stara,stare pegle ,puna ih je soba,noževi,mačevi,sjekire i dr.sve skupljam,markice,novac,značke,razne lustere,stari namještaj,ćilime,smrtovnice ima i toga,plakate za neke filmove,ma sve skupljam.
Tako biste mogli nešto izabrati od ovoga ili nešto komplikovanije modelarstvo,crteži,neki radovi  kao što su razni predmeti oni rijetki,zatim bižuterija,hobi može biti sve što vam čini zadovoljstvo i volite to.

Odjevni predmeti mogu biti hobi,slike,lopte,fotoaparati,satovi ,to već mnogi skupljaju ,ali tu je i pčelarstvo,povrtlarstvo,uzgoj životinja posebno rijetkih vrsta,sadnja određenih vrsta voćki,staklenici i plastenici,ma sve ,itd.

Da se ne umorimo od skupljanja,najbolje je izabrati nešto i onda početi,pa ako ne ide onda promijeniti dok se ne nađe nešto i za vašu dušu.Ne treba žuriti,samo će to doći.


tags:hobi,imam hobi,moj hobi,skupljam sve što volim,to je moj hobi

Nema komentara:

Objavi komentar

Ukupno prikaza stranice